Over ons

Over ons
  • Lindenhof-speciaalbier-oedipus-mannenliefde
Welkom in jouw tweede huiskamer

Voor als je zin hebt in een lekker broodje, of juist een uitgebreide lunch: hier, bij De Lindenhof, kun je gegarandeerd lekker lunchen in Soest.

Bij Grand Café de Lindenhof in Soest kan je de hele dag terecht. Aan allerlei verschillende tafeltjes, hoog & laag loopt de lunch vloeiend over in de borrel en de borrel in het diner.

Eten, drinken en gezelligheid staan centraal. Kortom er is aandacht voor de goede dingen van het leven!

Warm & vertrouwd


Het smaakvol herbouwde iconische gebouw voor Soest, staat op de hoek van de Van Weedestraat. Hét winkelgebied van Soest, met zijn mooie boetieks en speciaalzaken. De inrichting is warm & comfortabel als een vertrouwde huiskamer.

Van ‘s ochtends tot ‘s avonds – met een klein gezelschap of juist een grotere groep – ben je meer dan welkom!

Diner

Elke dag wordt er onder leiding van chef Robert Slingerland gestreefd naar heerlijk eten. Pure smaken, verse en lokale producten, toegankelijk én lekker!  Er wordt gewerkt met dagverse en hoogwaardige ingrediënten.

Bijzondere collega’s via Amerpoort

Bij Grand café de Lindenhof werken overdag jongeren met een lichte verstandelijke beperking via zorgorganisatie Amerpoort. Zij hebben bij de Lindenhof een ‘echte’ werkplek als dagbesteding en zijn belangrijke collega’s in ons team.

Gastvrije handen
De jongeren hebben ieder hun eigen taken en verantwoordelijkheden. Van bestelling opnemen tot bedienen, van koken tot schoonmaken. Je bent bij hen in gastvrije handen.  Ook doen zij veel dingen achter de schermen; zoals servetten vouwen, boodschappen doen, strijken en koekjes inpakken. Dit alles gebeurt onder toeziend oog van de begeleiders van Amerpoort.

Horeca kneepjes
De begeleiders van Amerpoort werken náást de jongeren, leggen de horeca kneepjes van het vak uit en creëren goede voorwaarden op de werkvloer voor de jongeren om zich te ontwikkelen en gasten zo goed mogelijk te bedienen. Zo bieden wij samen jongeren met een verstandelijke beperking een plezierige werkplek midden in de maatschappij en misschien wel een kans om door te groeien naar een betaalde baan.

Lindenhof Amerpoort Arthur

Veelgestelde vragen

Reserveren

Fijn dat jullie graag naar ons Grand Cafe willen komen! Wij reserveren tot 18.00 en alles wat u later (ná 18.00) op de avond wilt komen, kunt u gewoon gezellig binnen komen lopen.
We werken bewust zonder reserveringen om ook na 18.00 om de dynamiek in de zaak te houden. Mocht het zo zijn dat er niet direct een tafel vrij is, kunt u aan de bar of in de borrelhoek een aperitief met eventueel wat bits&bites nuttigen.

Parkeren

In de omgeving van De Lindenhof is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de winkelstraat geldt een blauwe zone. In de periode van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 en op zaterdag tot 17.00 moet u gebruik maken van een parkeerschijf. Mocht u hem vergeten zijn kunt u hem bij ons lenen. De maximale parkeerduur in deze blauwe zone is 1,5 uur.

Groepen

Aangezien De Lindenhof niets liever doet dan iedereen tevreden maken, vragen wij je om even contact met ons op te nemen als je met groepen groter dan 12 personen komt genieten. Zo kunnen wij er met z’n allen voor zorgen dat het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt.

Honden

In verband met onze hygienevoorschriften zijn honden en andere dieren niet toegestaan. Op ons terras zijn ze, mits aangelijnd welkom! Er staat een bakje water voor ze klaar.

Jouw ervaring

Alvast bedankt voor jouw review. Alleen met hulp van onze gasten kunnen wij onze standaard hoog houden of onszelf verbeteren. Wij spannen ons met elkaar in om van jouw verblijf een bijzonder verblijf te maken en dat kan alleen maar door het gastvrije professionele team wat wij hebben. We staan altijd open voor tips; Help ons groeien en schrijf een opbouwende review op onze facebookpagina of op google.

Volg ons op social media